Tiskneme s jízdním kolem

Vytvořili jsme toto video, abychom vám ukázali jak se opravdu z nápadu rodí skutečnost a inspirovali tak nejen kreativce k podobným kouskům.

Bez žádné předchozí zkoušky jsme natiskli hned několik triček. Stále jsme nadšeni z výsledku a můžeme jen doporučit si takto doma něco vyrobit.

Postup je jednoduchý a zřejmý. Vyžaduje minimální investici (při předpokladu, že kolo již vlastníte 🙂 )

Potřeby k tisku: kolo nebo pneu, tričko, barva na textil ( na olejové bázi více vydrží/dlouho schne ), váleček, deska s hladkým povrchem ( sklo ), špachtle, lepící páska, ramínko.

Pointa našeho videa je o zamyšlení se nad tím, proč utrácíme tolik peněz za něco, co si pořídí každý druhý. Proč si nevyrobit něco dle vlastních představ a nápadů? Ustrojte se originálně do oblečení, které pro vás něco znamená, definuje vás a ukazuje kdo jste. Nejlepší je, že takto či podobně můžete upgradovat celou svoji skříň.

Je čas začít přemýšlet než to někdo udělá za vás. Změňte své myšlení a svět se změní s vámi.

Namaste.

 

Další příspěvky

Právě vyšíváme

TRAVELKING Pánové z cestovní kanceláře Travelking mají styl a my jsme jim v tom rádi pomohli. Poprvé se tito „travelkingové“ ozvali se skromným požadavkem

Číst více »

Pojďme spolupracovat

Dlouho jsme přemýšleli, jak bychom vám mohli v této bláznivé situaci alespoň trochu pomoc. Možnost výměnného obchodu se nám jeví nejen jako dobrý nápad,

Číst více »

Historie studia

Rozhodli jsme se založit tento blog, abychom vás mohli průběžně informovat o tom, co právě tvoříme, vyrábíme, vyšíváme, tiskneme, jaké používáme materiály, pomůcky, nástroje a jaké novinky připravujeme.

Číst více »

Vaše poptávka

Pro vypracování nezávazné cenové nabídky prosíme vyplňte následující formulář:

Jak vyplnit poptávku

Výšivka

Váš obrázek či logo musí projít tak zvanou digitálním naprogramováním, což je manuální převod souboru ve vyšívacím programu do potřebného formátu.

Poplatek za toto naprogramování se odvíjí od složitosti loga (150 – 1500Kč). Účtován však bude jednorázově tzn. při další objednávce ho již platit nebudete.

Ne všechny obrázky je možné vyšít.

Například fotografie jsou velmi detailní a není je možné vyšít, tak jak jsou. Je nutné je předem upravit v nějakém foto-programu do kresby. Vyvarujte se i malým textům či velmi detailním logům, vyšivka by mohla být nečitelná.

Tisk

Váš obrázek či logo zasílejte ve vektorovém formátu nebo v nejvyšší možné kvalitě.

Nebojte, vše společně doladíme po zaslání potřebných podkladů :-)