Roušky s logem či obrázkem na zakázku

AKCE 10+3

Akce běží do konce listopadu na naší facebookové stránce.

Více informací naleznete pod tímto článkem nebo na FB

Ochranná pomůcka jako vkusný módní doplněk?

Ještě na jaře jsme si nedokázali představit nosit něco podobného na obličeji a v této chvíli jsou k dostání roušky, respirátory, štíty všech podob.

Pokud však potřebujete sladit své zaměstnance, tým, partu, rodinu nebo už plánujete dárky pod stromeček, tak jste na správném místě.

Navrhněte si s námi svoji vlastní roušku.

K výrobě používáme bavlněná plátna o gramáži 140g/m².

Na skladě máme právě teď tyto barvy. Ovšem k dostání jsou i další barvy.

Vyrábíme je z dvojité vrsty s kapsičkou pro vložení antibakteriálního filtru. K uchycení za uchem používáme měkkoučkou bílou gumičku, kterou má většina jednorázových ústenek. K dispozici máme i jiné druhy gumiček například ploché 5mm úzké v černé a bílé barvě nebo kloboukové kulaté gumičky kolem 3-4mm úzké.

Nejprve do látky vyšije potřebný motiv a nastříháme dle vzoru.

Následně díly sešijeme k sobě a navlékneme gumičky.

Gumičky se dají dle potřeby dotáhnout do správné velikosti.

Roušky s vlastním logem či motivem vyrábíme od 10ti kusů a bez poplatku za digitální zpracování výšivky. 10 kusů = 1 motiv. Při volbě motivu mějte prosím na paměti, že rouška má své fyzické limity, velikostní i materiálové, tudíž plná výšivka o hodně stehů nebude vypadat dobře.

Cena za výrobu roušky je 160 Kč.

Již vyrobené…

AKCE 10+3

Ke každé objednávce 10ti roušek vám zdarma vyrobíme 3 nažehlovačky vašeho motivu jako dárek.

Podmínky této akce: dejte “to se mi líbí” naši facebookové stránce, v příspěvku AKCE 10+3 označte jednoho z vašich přátel a příspěvek sdílejte. Objednávat můžete pomocí poptávkového formuláře nebo zasláním emailu na info@craft-line.com.

V poznámce prosím uveďte AKCE 10+3.

Další příspěvky

Právě vyšíváme

TRAVELKING Pánové z cestovní kanceláře Travelking mají styl a my jsme jim v tom rádi pomohli. Poprvé se tito „travelkingové“ ozvali se skromným požadavkem

Číst více »

Pojďme spolupracovat

Dlouho jsme přemýšleli, jak bychom vám mohli v této bláznivé situaci alespoň trochu pomoc. Možnost výměnného obchodu se nám jeví nejen jako dobrý nápad,

Číst více »

Historie studia

Rozhodli jsme se založit tento blog, abychom vás mohli průběžně informovat o tom, co právě tvoříme, vyrábíme, vyšíváme, tiskneme, jaké používáme materiály, pomůcky, nástroje a jaké novinky připravujeme.

Číst více »

Vaše poptávka

Pro vypracování nezávazné cenové nabídky prosíme vyplňte následující formulář:

Jak vyplnit poptávku

Výšivka

Váš obrázek či logo musí projít tak zvanou digitálním naprogramováním, což je manuální převod souboru ve vyšívacím programu do potřebného formátu.

Poplatek za toto naprogramování se odvíjí od složitosti loga (150 – 1500Kč). Účtován však bude jednorázově tzn. při další objednávce ho již platit nebudete.

Ne všechny obrázky je možné vyšít.

Například fotografie jsou velmi detailní a není je možné vyšít, tak jak jsou. Je nutné je předem upravit v nějakém foto-programu do kresby. Vyvarujte se i malým textům či velmi detailním logům, vyšivka by mohla být nečitelná.

Tisk

Váš obrázek či logo zasílejte ve vektorovém formátu nebo v nejvyšší možné kvalitě.

Nebojte, vše společně doladíme po zaslání potřebných podkladů :-)